НОВИНИ

ПФК Левски отказа срещата между феновете и Наско Сираков да се проведе в широк кръг от хора

От "Синия клуб" уточниха, че срещата, насрочена за 20 декември, може да бъде единствено проведена в първоначално предложения формат – по трима представители от Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) и Сдружение "Левски на левскарите", като разговорите между двете страни ще бъдат излъчени на живо по клубната телевизия

пфк левски отказа срещата феновете наско сираков проведе широк кръг хора
bnt avatar logo
от БНТ
11:47, 19.12.2023
Чете се за: 03:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ПФК Левски използва отново клубния сайт, за да информира "синята" общественост, че няма да има възможност да проведе насрочената за утре (20 декември) среща с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков в присъствието на голям брой хора, тъй като "условията на стадион „Георги Аспарухов“ не позволят провеждането на среща в по-широк формат".

Припомняме ви, че вчера от "Синия клуб" изпратиха покана към Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) и Сдружение "Левски на левскарите" да излъчат по трима свои представители, които в сряда да се срещнат със Сираков, за да обсъдят бъдещето на отбора.

От двете организации обаче настояха събитието да се проведе в присъствието на широк брой от хора и в присъствието на представители на медиите.

В отговор на това днес от ПФК Левски информираха, че стадион "Георги Аспарухов" "е подготвен за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора", уточнявайки, че срещата "може да се проведе единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от двете организации".

Ето го и цялото съобщение от "Синия клуб":

"Във връзка с желанието на „Национален клуб на привържениците на „Левски“ и Сдружение „Левски на левскарите“ насрочената за сряда, 20 декември, среща с мажоритарния собственик Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред много медии, искаме да споделим следното:

Ръководството на „ПФК Левски“ е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион "Георги Аспарухов“ не позволят провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от двете организации. „Левски ТВ“ ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията. Ръководството на „ПФК Левски“ остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион „Георги Аспарухов“, необходими за осъществяването ѝ".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Международната федерация по лека атлетика препотвърди позицията си да не допуска руснаци и беларуси до Париж 2024
Международната федерация по лека атлетика препотвърди позицията си да не допуска руснаци и беларуси до Париж 2024
Похитителите на "Руен" са допуснали член на екипажа да бъде евакуиран от борда на кораба
Похитителите на "Руен" са допуснали член на екипажа да бъде евакуиран от борда на кораба