НОВИНИ

"По света и у нас" отпразнува рождения си ден (СНИМКИ)

Първата новинарска емисия в българския телевизионен ефир „По света и у нас“ отпразнува годишнината си с игра на боулинг и атрактивна тематична торта

bnt avatar logo
от БНТ
16:59, 21.07.2021
Чете се за: 01:27 мин.
У нас
Слушай новината

Екипът на „Новини и актуални предавания“ отпразнува 61-годишнината си с нестандартно парти.

След една дълга и натоварена година, наситена от обществени, политически и спортни събития, продуценти, репортери, водещи, оператори, режисьори, монтажисти и кореспонденти се насладиха на своето тържество, и поиграха боулинг.

Много страйкове, празнично настроение и удовлетвореност от добре свършената екипна работа пренесе новинарите от апаратните, студиата и нюзрума на БНТ на незабравим купон по повод рождения ден.

„Измина една динамична година, в която сплотеният ни екип доказа своя професионализъм и затвърди позициите си в създаването на новини с най-високо обществено доверие“, поздрави екипа директорът на „Новини и актуални предавания“ Мариела Драголова.

В центъра на празника на новините на обществената телевизия беше атрактивна тематична торта с традиционния глобус, който зрителите на БНТ виждат в началото на всяка новинарска емисия на обществената телевизия от 1960 година до днес.

Сладкишът бе специално изработен от майсторите-сладкари на „Сладкарница ТЕА“ и впечатли празнуващите не само с красивия си външен вид, но и с неустоим вкус.

Снимки: Десислава Кулелиева

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проучване на „Европейци“: Помагат ли европейските фондове за развитието на България
Проучване на „Европейци“: Помагат ли европейските фондове за развитието на България
Кондиционният треньор на ЦСКА обяви, че сам е напуснал поста
Кондиционният треньор на ЦСКА обяви, че сам е напуснал поста