НОВИНИ

Полицейски служители не допуснаха ескалация на напрежение пред БНТ

bnt avatar logo
от БНТ
07:30, 25.07.2020 (обновена)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По време на шествията снощи бяха блокирани редица възлови кръстовища в София, с което сериозно бе затруднено движението. Около 19 часа по време на хвърляне на яйца по правителствената сграда е бил ударен в окото служител на реда. Оказана му е медицинска помощ на място, съобщиха от МВР.

По-късно протестиращи се събраха пред сградата на БНТ. Напрежение възникна при излизането на председателите на двете най-големи парламентарни групи в НС - Даниела Дариткова и Корнелия Нинова, които участваха в седмичното обзорно предаване „Панорама“. Полицейските служители не допуснаха ескалация.

Преди да излезе Даниела Дариткова коментира във Фейсбук, че няма да допусне да бъде използвана за повод за конфликт между протестиращи и полиция! "Всички обаче имаме своите права!", допълва Дариткова.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия да спазват обществения ред и да не се поддават на провокации. Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
270 нови случая на Covid-19, оздравелите са 221
270 нови случая на Covid-19, оздравелите са 221
Слънчево на изток, с валежи на запад
Слънчево на изток, с валежи на запад