НОВИНИ

Премиерът Борисов инспектира завод за военни коли край Самоков

bnt avatar logo
от БНТ
11:20, 21.11.2020
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Премиерът Бойко Борисов посети тази сутрин изцяло рехабилитирания 33-километров път между Самоков и Дупница, финансиран с национални и европейски средства на обща стойност 26 милиона лева.

На посещение в завода за военни коли край Самоков той заяви, че всички заводи у нас продължават да се разширяват, работи се и в събота и в неделя.

Премиерът съобщи, че правителството ще осигури на нашите Специални части допълнително въоръжение, техника и оборудване, които ще допринесат за успешното изпълнение на задачите им. Дава се и възможност за участие на предприятия от българската отбранителна промишленост в производство, обслужване и ремонт на придобитото въоръжение и техника.

"До тук за бизнеса през социалното и икономическото министерство - 1 милиард. Има 60:40, някъде са 80:20 и резултатът е много добър. Безработицата я държим. Важно е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и пара. Не се чувстват застрашени, има гаранция, че няма да ги уволняват. Важно е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60:40, която вече е станала и 80:20", заяви Борисов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шакир Стоянов остана с бронз в Будва
Шакир Стоянов остана с бронз в Будва
Три от три за Медведев в груповата фаза
Три от три за Медведев в груповата фаза