НОВИНИ

Премиерът Борисов коментира протестите и политическите си опоненти

Цветелина Катанска
от Цветелина Катанска
19:18, 20.09.2020
Чете се за: 00:51 мин.
У нас

ГЕРБ ще заложи в следващата си предизборна кампания между 50 и 100 млн. лева за малките населени места. Това обяви премиерът Бойко Борисов, който посети велинградското село Грашево.

Борисов коментира, че политическата надпревара в района се води между две партии - ГЕРБ и ДПС и обеща още един нов път на хората от селото.

С искане за нов път, жителите на село Грашево във велинградско посрещнаха премиера Бойко Борисов. Той инспектира новия път между Велинград и Грашево. Оказа се, че не са довършени 3 км до махалата Мечо корито.

Бойко Борисов, премиер: Аз знам къде какво съм правил и затова минавам, защото като го видя и знам как сте и знаем какво да правим иначе. Ние война водим на изборите един месец, после тук няма надпис кое от кой е, децата са на всички.

Министър-председателят се поинтересува дали добавките към пенсиите, които държавата отпуска от август, са достигнали и до Грашево.

Премиерът коментира и протестите в София.

Бойко Борисов, премиер: Нека да дойдат да видят, и да видим колко имат от "Да, България", от БСП, от Мая Манолова, е тук да дойдат и да видим, където е войната, къде са между двете партии ГЕРБ и ДПС, и кметовете са само от тези две партии. Войната е между ГЕРБ и ДПС, няма други, има и другите за цвят.

Борисов обеща да се върне във велинградското село до 10 дни и разпореди на заместник-министъра на регионалното развитие да се оправи пътя до Мечо корито възможно най-бързо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преподавател от Раднево е заразен с коронавирус
Преподавател от Раднево е заразен с коронавирус
Симпатизанти на движение "Заедно" с лидер Александър Томов блокираха бул. "Черни връх"
Симпатизанти на движение "Заедно" с лидер Александър Томов блокираха бул. "Черни връх"