НОВИНИ

Пуснаха от ареста касиера, който инсценира обир в Разлог

bnt avatar logo
от БНТ
18:52, 01.06.2021
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Пуснаха от ареста касиера от Разлог, който вчера инсценира обир в разплащателен офис за сметки. Наблюдаващият прокурор е преценил, че не са събрани достатъчно доказателства по случая, затова на този етап няма да повдига обвинение срещу Васил Татарски.

30-годишният мъж беше освободен от ареста късния следобед днес. Той вдигна на крак полицията в Разлог през вчерашния ден след като подаде сигнал за въоръжен грабеж в офиса, в който работи.

След продължили няколко часа разпити, признал, че е излъгал и сам е инсценирал кражбата на около 5000 лева заради натрупани дългове.

Служителят, инсценирал кражбата в Разлог, имал роднински връзки със собственика

Тази сутрин офисът беше отворен, а клиентите се обслужваха от собственика. Той заяви, че не е знаел за финансовите проблеми и дългове на служителя, който е и негов братовчед.

Не съм слушал да е имал някакви сериозни финансови затруднения. Ние сме малък град по принцип, хората се знаят, но не съм имал информация за него, че е склонен към хазарт. Досега нямахме никакви проблеми, ние работим от скоро, от около месец, не е имало никакви проблеми. Не знам, ако се окаже вярно това, което излиза по телевизията, ще си понесе отговорността, каза собственикът на офиса.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За първи път от месеци: Няма червени зони в ковид картата България
За първи път от месеци: Няма червени зони в ковид картата България
На 1 юни: Деца събраха средства за транспортен кувьоз
На 1 юни: Деца събраха средства за транспортен кувьоз