НОВИНИ

Разследват смъртта на жена, загинала на пътя Созопол-Приморско

bnt avatar logo
от БНТ
13:30, 26.07.2020 (обновена)
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Полицията в Бургас разследва смъртта на жена, загинала на пътя между Созопол и Приморско. По първоначални данни тя е била блъсната от автомобила на 34-годишен мъж от София. Според разследващите обаче, жената вече е била мъртва.

Сигнал за инцидента е подаден около 1 часа след полунощ от водач на автомобил, който блъска 35-годишна жена от София на разклона за ваканционното селище "Свети Тома" край Созопол.

Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР -Бургас: Когато на място са отишли полицейските служители, извършващи оглед на местопроизшествието, са установили лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 34-годишен софиянец и лежаща на асфалта жена, която също е на 34 години от София.

Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотици. Двете проби били отрицателни.

Според разследващите обаче жената е била ударена от друг автомобил преди мъжът от София да подаде сигнал в полицията, че е блъснал човек.

Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР -Бургас: Към момента, по безспорен начин, не може да се твърди, че човекът, който е подал сигнала и който е прегазил жената е всъщност и причинителя за настъпването на смъртта й.

Експертизата на съдебните лекари трябва да установи кога е починала жената. Ако се докаже, че друг е виновникът за смъртта й, полицията в Бургас ще започне издирването му.

Автор: Давид Сукнаров

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Класика за Интер срещу Дженоа
Класика за Интер срещу Дженоа
Най-високата люлка е в Китай
Най-високата люлка е в Китай