НОВИНИ

Росен Желязков към депутатите: Благодаря ви и извинявайте!

bnt avatar logo
от БНТ
11:59, 25.04.2024
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

Непосредствено преди Народното събрание да гласува оставката на Росен Желязков, той отправи емоционално обръщение към депутатите. Благодари им и поиска извинение от всеки, когото е засегнал с нещо.

"Има една мисъл на един велик афорист, който казва, че понякога трябва да замълчиш, за да бъдеш чут. Всички ние в тази зала сме хора. Но хора, които са пратени от други хора, да работят за хората. Като хора ние имаме нашите слабости, нашите страсти, но ние като народни представители трябва да имаме отговорност, да имаме отчетост и почтеност. И още едно качество, което понякога го губим и това е човещина.

Искам на първо място да ви благодаря. Първо да ви благодаря за доверието, да благодаря и за недоверието. И доверието и недоверието са огледала - едното е малко по-криво, но и двете създават образ и самооценка.

Искам, понеже не мога на всеки поотделно, но на всички вас колективно да се извиня за действия или бездействия, с което съм засегнал някой от вас като хора. Скъпи колеги, за мен беше чест да бъда председателя на 49 НС. Благодаря", заяви Росен Желязков.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама председатели ще се редуват в Съвета за електронни медии
Двама председатели ще се редуват в Съвета за електронни медии
Етър Велико Търново обяви програмата за честване на вековния юбилей
Етър Велико Търново обяви програмата за честване на вековния юбилей