НОВИНИ

Сагата "Тодор Неделев в Лудогорец"

сагата тодор неделев лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
12:49, 05.03.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

През тази седмица станахме свидетели на един от най-изненадващите трансфери в българския футбол, като Тодор Неделев премина от Ботев Пловдив в Лудогорец.

Напускането на "жълто-черната" легенда беше сериозен удар и за привържениците на "канарчетата", които дори се събраха във вторник вечер на протест пред базата в Коматево, за да изразят несъгласието си с действията на ръководството на клуба.

В същото време сагата с пристигането на Тодор Неделев в Разград стана причина за прехвърчане на искри между футболиста и собственика на Ботев Пд Антон Зингаревич, като руският бизнесмен заяви, че българският национал сам е избрал да облече екипа на Лудогорец.

Позицията на Неделев по казуса обаче беше коренно различна, като самият той сподели, че "жълто-черните" не са показали достатъчно да го задържат в клуба.

"Имаше два клуба – единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият ми показа, че ме иска в редиците си. Всеки футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде в отбор, където е желан и уважаван. В личен план пожелавам здраве на всички, пожелавам си да имам големи успехи с Лудогорец. Всички знаят какво умея и ще се постарая да го показвам във всеки мач. Аз просто вътрешно почувствах, че бях нежелан. При оставащ договор от 3 месеца, не може никой от клуба да не ме потърси и да очакват в последния момент да се съглася на нов договор. Аз излязох с гордо вдигната глава и им казах каква е ситуацията, като се надявам те да ми повярват, защото аз никога не бих ги излъгал", сподели Тодор Неделев при представянето си.

Повече около сагата с преминаването на Тодор Неделев от Ботев Пд в Лудогорец гледайте във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тодор Янчев: В треньорството се целя колкото се може по-нагоре
Тодор Янчев: В треньорството се целя колкото се може по-нагоре
Почти двойно са поскъпнали имотите в Банско за по-малко от 2 години
Почти двойно са поскъпнали имотите в Банско за по-малко от 2 години