НОВИНИ

Съперник на Лудогорец в Лига Европа заплашен с изхвърляне от турнира

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:07, 06.11.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
съперник лудогорец лига европа заплашен изхвърляне турнира
Слушай новината

Сръбският шампион Цървена звезда го грози реалната опасност бъде дисквалифициран от европейските клубни турнири заради поредния случай на невъздържано поведение от страна на неговите фенове.

Припомняме ви, че "червено-белите" са в една група с българския първенец Лудогорец, както и още Мидтиланд и Брага в турнира Лига Европа.

В четвъртък вечер, при домакинската загуба срещу Мидтиланд, привърженици на "звездашите" удариха с камък помощник-треньора на тима Федерико Панончини, който впоследствие бе откаран в болница.

Освен него, потърпевш от поведението на феновете е бил и един от страничните съдии - Петер Кобор, информират медиите в западната ни съседка.

И двата инцидента са резултат от недоволството на публиката на Цървена звезда от съдийските решения на арбитъра Тамаш Богнар, който изгони двама футболисти на домакините по време на срещата.

За момента е сигурно, че сръбският тим ще бъде без подкрепата на своите фенове срещу Лудогорец на 25 ноември, но според различни източници от УЕФА дори обмислят да изхвърлят "звездашите" от Европа.

В момента тимът, воден от Деян Станкович, се намира на 2-ро място в подреждането на тази група "F" със 7 точки, две по-малко от лидера Брага и три повече от 3-ия Мидтиланд. Лудогорец пък е на дъното със само 1 пункт.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Официално: Барселона обяви Шави за своя нов треньор
Официално: Барселона обяви Шави за своя нов треньор
Възход на винопроизводството в Китай
Възход на винопроизводството в Китай