НОВИНИ

Състоянието на Тодор Неделев е стабилно, от българския щаб са пожелали мача с Грузия да се изиграе по план

Тодор Неделев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:49, 12.06.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национал Тодор Неделев е в стабилно състояние след претърпяната операция, която се наложи заради фрактура на черепа, която родният футболист получи при тежкия пътно-транспортен инцидент с националния отбор в Грузия, разкри специалният пратеник на БНТ в Тбилиси Стефан Георгиев.

Въпреки случилото се с Неделев това няма да повлия на провеждането на двубоя между Грузия и България от турнира Лига на нациите.

От лагера на "трикольорите" са настояли мачът да се състои по план, тъй като евентуално негово отлагане с ден или два по никакъв начин е нямало да се отрази позитивно в психологически план на "лъвовете", разкри още Стефан Георгиев.

Иначе последните новини около състава на Георги Иванов са свързани с Кирил Десподов и Георги Йомов, които ще пропуснат двубоя тази вечер.

Футболист №1 на България за 2021 година Десподов е с наказание заради натрупани жълти картони, докато отсъствието на Йомов отново е продиктувано от неговата травма, предаде репортерът на БНТ.

Двубоят Грузия - България е тази вечер от 19.00 часа и ще бъде излъчен на живо по БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на bntnews.bg/sport. Студийната програма започва в 18.30 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спортно лято с БНТ - 10 първенства и над 300 часа ефир
Спортно лято с БНТ - 10 първенства и над 300 часа ефир
Радев поздрави акад. д-р Лъчезар Трайков за избирането му за председател на Съвета на ректорите
Радев поздрави акад. д-р Лъчезар Трайков за избирането му за председател на Съвета на ректорите