НОВИНИ

Серхио Рамос: Искам Меси да спечели "Златната топка"

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:33, 29.11.2021
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
серхио рамос искам меси спечели златната топка
Слушай новината

Испанският бранител на ПСЖ Серхио Рамос обяви, че ще стиска палци на аржентинската звезда Лионел Меси да спечели своята седма "Златна топка" по време на церемонията тази вечер в Париж.

Двамата футболисти до неотдавна бяха кръвни врагове, тъй като защитаваха цветове на Реал (Мадрид) и Барселона, но през това лято съдбата ги събра заедно във френския клуб.

Всички фенове на спорта очакваха с нетърпение да видят какви ще бъдат взаимоотношенията между Рамос и Меси, след като в последните години имаха не едно или две сериозни спречквания по време на мачове от "Ел Класико".

Напрежението между двамата се прехвърли и в съблекалнята на ПСЖ, като в началото на месеца се появиха информации, че двамата все още не са заровили томахавката.

Въпреки това, след дебюта си за френския клуб вчера Рамос сподели, че именно Лионел Меси е неговият фаворит за спечелването на "Златната топка".

"За мен Меси винаги е бил един от най-добрите в света, ако не и най-добрият. Неговото поведение се отразява на представянето на Пари Сен Жермен във всеки един мач. Меси продължава да е футболист с много висока добавена стойност. Естествено, че искам той да спечели, желая му целия късмет на света. В страхотна форма е и винаги прави разликата. Мисля, че вдига нивото на целия отбор и ни помага да постигнем целите си", заяви Рамос.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мароко спира самолетните полети и пътуванията по море от и до страната
Мароко спира самолетните полети и пътуванията по море от и до страната
Ексклузивно пред БНТ: Говори собственикът на изгорелия на "Струма" автобус (ВИДЕО)
Ексклузивно пред БНТ: Говори собственикът на изгорелия на "Струма" автобус (ВИДЕО)