НОВИНИ

Скандал за момиче е вероятната причина за убийството в Пазарджик

bnt avatar logo
от БНТ
20:28, 30.09.2023
Чете се за: 01:57 мин.
У нас
Слушай новината

Жестоко убийство в Пазарджик - 21-годишен мъж е починал, след като е бил намушкан с нож. Полицията издирва 18-годишен младеж за престъплението. Тази вечер близките на убитото момче се събират на протест в центъра на Пазарджик.

Убийство с нож в Пазарджик: Извършителят се издирва

По първоначална информация до трагичния инцидент се стигнало след спречкване между двамата младежи, при което единият е извадил нож и е пробол другия. А причина за скандала било момиче.

"Казват, че тя е ходила с тоя, където го е убил и са се скарали. Тя се е хванала с това момче, с него са тръгнали обаче той я преследвал и да се маха от него и да се върне пак при стария си приятел. Обаче тя не е искала и той вече започва да дебне", каза Фанка Аджова – съседка.

По неофициална информация нападателят се занимавал непрофесионално с бойни спортове, от малък имал афинитет към хладните оръжия. Негови приятели разказват, че винаги ходел с нож. Определят го като странен и затворен човек. Твърди се, че няколко пъти участвал в улични сбивания, дори посягал и на приятелката си. Това най-вероятно е и причината тя да го напусне и да предизвика гнева му.

Пристигналите на място медици установили, че 21-годишният младеж е в много тежко състояние. На път към болницата пострадалият е починал. Извършителят е избягал веднага от местопрестъплението и се е укрил.

Репортер: Ангел Узунов

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проверка на БНТ: Шофьори изпреварват в аварийната лента на АМ "Тракия"
Проверка на БНТ: Шофьори изпреварват в аварийната лента на АМ "Тракия"
ЕК все още не е получила българските териториални планове за справедлив преход
ЕК все още не е получила българските териториални планове за справедлив преход