НОВИНИ

Славчев: Точката не ме радва, надявах се на победа

славчев точката радва надявах победа
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:34, 13.02.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Голмайсторът за Локомотив (София) в двубоя с ЦСКА Симеон Славчев изрази недоволство от изпуснатия шанс за победа над "червените".

В отложен двубой от 4-ия кръг на първенството, столичните "железничари" завършиха наравно 1:1 с един от претендентите за титлата, който се отдалечи на 4 точки от лидерската позиция.

"Определено разочарованието е повече. Мисля, че по-чистите положения бяха за нас. Създадохме доста стопроцентови положения, не успяхме да ги реализираме. Не ми е толкова щастлива тази точка, надявах се на победа. Но все пак с претенциите на Локомотив, една точка си е важна, и то срещу ЦСКА", заяви Славчев.

"Необходима ни беше повече точност в заварващия удар. Не е до късмет, надявам се занапред да взимаме повече точки и да играем по-добре. Щастлив съм, че успях да отбележа гол. Искаше ми се да е победен. Уважение към противника", каза нападателят на Локо (София).

Бившият национал сподели какво е разковничето за доброто представяне на "червено-черните" в днешния двубой.

"В момента съм в отбор с добра химия, разбираме се на терена. Получават се добри комбинации, защото имаме едно и също виждане върху играта. Това ме прави щастлив, мога да покажа пълния си потенциал. Мисля, че това е разковничето - разбирателството на терена", каза още нападателят.

"Не обичам да използвам клишета и лозунги. Нека тренираме, да идват добри резултати, пък каквото сабя покаже", завърши Симеон Славчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От първо лице: Българи в Украйна разказват за обстановката в страната
От първо лице: Българи в Украйна разказват за обстановката в страната
Хебър записа 13-а победа след категоричен успех над Ботев
Хебър записа 13-а победа след категоричен успех над Ботев