НОВИНИ

Солскяер обвини медиите в лъжи и говори за среща с Фъргюсън

Оле Гунар Солскяер
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:34, 29.10.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази недоволството си относно написаните лъжи в медийното пространство по адрес на клуба. На пресконференцията преди предстоящия сблъсък в първенството с Тотнъм, норвежецът се обърна директно към медиите с искане да не създават невярна информация за него и играчите му.

След домакинската загуба от Ливърпул с 0:5 в медийното пространство се появи информацията, че между него и полузащитника Пол Погба е възникнал спор, при което французинът е обидил своя треньор.

"Аз не чета написаното в социалните мрежи. Пол дойде при мен видимо ядосан и ми каза за написаното. Не можем да приемем, когато се пишат лъжи по наш адрес. Ние сме далеч по-добър екип, атмосферата в отбора е добра. Когато става въпрос за невярна информация, трябва да се опълчим. Нямам нищо против мненията, но не пишете лъжи за мен или играчите ми", категоричен бе специалистът.

48-годишният наставник на "червените дяволи" разкри и за срещата му с треньорът му в Юнайтед сър Алекс Фъргюсън през изминалите дни.

"Той бе на тренировъчната база, защото участваше в рекламна кампания. Видяхме се и поговорихме за кратко. Той прекара известно време и с Кристиано Роналдо. Имал съм трудни моменти в клуба както като футболист, така и като треньор, но мога да заявя, че винаги съм давал всичко от себе си, за да оправя нещата", смята той.

Оле Гунар Солскяер пое отговорност за тежката загуба през изминалия кръг и заяви, че отборът ще направи всичко възможно да се върне на победния път още в събота срещу Тотнъм.

Срещата на стадион "Тотнъм Хотспър" е с начален час 19.30 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Байдън и Макрон обсъдиха скандала с подводниците
Байдън и Макрон обсъдиха скандала с подводниците
ЦСКА и Казанлък Волей с успехи в Демакс лигата
ЦСКА и Казанлък Волей с успехи в Демакс лигата