НОВИНИ

Стамен Белчев видя позитиви в играта на Арда и обяви елитен трансфер в Кърджали

стамен белчев видя позитиви играта арда обяви елитен трансфер кърджали
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:27, 13.02.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Арда - Стамен Белчев, сподели мнението си за разгромната загуба от Лудогорец с 4:0 в отложен двубой от 4-ия кръг на футболното ни първенство.

Въпреки че кърджалийци допуснаха 4 попадения във вратата си за 39 минути, специалистът видя и позитиви в играта на своя тим. Като основна причина за поражението Белчев определи големият респект, който възпитаниците му са отдали към шампионите.

"Отборът на Арда е много по-различен от предходния ми престой в Кърджали. Футболистите, с които работя са други, така че няма място за сравнение. Въпреки загубата, имаше добри изяви от наша страна. Мисля, че влезнахме в срещата прекалено голям респект към Лудогорец, а не трябваше да е така. За съжаление допуснахме бързи четири гола от наши елементарни грешки, които пречупиха отбора. Получихме два гола от статични положения, работим върху това, но явно не е достатъчно. Трябва да променил тотално облика си на игра", заяви Стамен Белчев.

Наставникът на Арда разкри, че отборът е направил силен входящ трансфер с привличането на нападателя Ласана Ндиайе от руския гранд ЦСКА (Москва).

"Въпросният футболист вече е при нас. Трябва документално да се оправят нещата, за да може да разчитаме на него и в официалните мачове", добави Белчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ливърпул взе ценни три точки при визитата си на последния във Висшата лига
Ливърпул взе ценни три точки при визитата си на последния във Висшата лига
Анте Шимунджа: Труден мач, но днес бяхме на ниво
Анте Шимунджа: Труден мач, но днес бяхме на ниво