НОВИНИ

Станимир Стоилов: Аз съм виновен за загубата, но за футбол в тези условия не мога да говоря

Станимир Стоилов
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:24, 11.02.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Късметът не беше на наша страна. Няма да има отлагане на мачове, играхме на ледена пързалка, дано всички, които взимат решенията за подобни мачове, да са доволни. За футбол не мога да говоря, теренът беше замръзнал и отне цялата комбинативност на играта. За съжаление на такива терени една грешка решава мача и ние допуснахме такава. Не мога да кажа, че играчите не са се старали. Аз съм виновен за загубата. Щом сме получили гол, значи всички не сме си свършили работата. Това заяви Станимир Стоилов след поражението на "сините" с 0:1 от Черно море във Велико Търново.

"Исках да атакуваме повече, но при такива условия нито ударите, нито пасовете се получават. Поздравявам Черно море. На 200 процента съм сигурен, че ще играем по-добре в Благоевград в следващия мач. Нашият отбор е в добро състояние и има нужните качества и желание, но трябва да играе на условия, които позволяват това. Вижда се, че срещу Левски всичко е позволено. Дано хейтърите да са доволни", допълни наставникът Левски.

"Естествено, че съм доволен от победата, особено при такива условия, при които на преден план излизат морално-волевите качества. Левски е класен отбор, който прогресира. Мога да съм благодарен за себераздаването на играчите. Целият отбор трябва да играе в дефанзивен план, когато искаш да печелиш срещу такива противници. През второто полувреме теренът позволяваше да се играе и мисля, че през последните 20-30 минути контролирахме напълно играта", коментира старши треньорът на Черно море Илиан Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илиан Илиев: Благодарен съм за себераздаването на играчите
Илиан Илиев: Благодарен съм за себераздаването на играчите
Тодор Янчев след успеха на ЦСКА 1948: Мисля, че ще показваме все по-добро лице
Тодор Янчев след успеха на ЦСКА 1948: Мисля, че ще показваме все по-добро лице