НОВИНИ

Станимир Стоилов след контролата с Марица: Доволен съм от динамиката и желанието на играчите

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:19, 03.04.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Станимир Стоилов
Снимка: Startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че е останал доволен от видяната динамика и желание в играта на неговите футболисти по време на контролата срещу втородивизионния Марица Пловдив, загубена от "сините".

Българският специалист реши да използва проверката, за да даде шанс за изява на голяма част от юношите на Левски, а след последния съдийски сигнал посочи и двама от тях, които са му направили добро впечатление.

"Доста по-доволен съм от динамиката и желанието на играчите. Беше важно националите да поиграят, защото някои от тях нямаха много мачове. Повече бяха и младите футболисти, които именно в такива мачове трябва да се каляват Има един-двама от младите, които показаха израстване, особено Дейвид Михалев, Ачо Стоянов. Това са футболистите от младите, които правят добро впечатление. Тези двамата започват да показват добри игри като динамика и желание", сподели Стоилов.

Наставникът на Левски допълни още, че най-важното пред отбора сега е да се подготви след огромната пауза, която за "сините" продължи 21 дни.

"Имаме проблеми с контузени играчи, но важното е да се подготвим след огромната пауза. Преди паузата бяхме достигнали добра динамика, сега е трудно да се каже в каква форма сме след 21 дни прекъсване. Мисля, че ще успеем да поддържаме ритъм", коментира Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НАСА ще обяви екипажа за полета около Луната през 2024 г.
НАСА ще обяви екипажа за полета около Луната през 2024 г.
Прокуратурата: Още двама ученици са замесени в бомбените заплахи към училище в Пловдив
Прокуратурата: Още двама ученици са замесени в бомбените заплахи към училище в Пловдив