НОВИНИ

Станимир Стоилов: Видя се малка промяна в поведението на играчите

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:22, 29.06.2022
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
станимир стоилов видя малка промяна поведението играчите
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю минути след края на контролата срещу Локомотив Сф, в която "сините" се наложиха с 2:1.

Наставникът на Левски сподели, че е видял промяна, макар и малка, в поведението на играчите на терена след критиките му след мача срещу Пирин преди няколко дни.

"С оглед на тежкото време, има промяна в положителен смисъл. Видя се, че има желание да се подобри играта в защита, като на моменти действахме и с нужната агресия. Трябва да подобрим значително и играта си в атака. Трябва да намираме най-правилните решения, за да завършваме атаките. Все пак има промяна, макар и малка в поведението на играчите на терена", започна Стоилов.

Треньорът на "сините" коментира и какво е състоянието на опитния Ивелин Попов, който получи контузия в проверката срещу "орлетата".

"Най-важното е да го възстановим. Ивелин преминава през труден период след поредица от контузии и със сигурност е трудно да получи още една. Ще се опитаме да го възстановим и ако можем ще разчитаме на него, разбира се. Важно е обаче другите футболисти в отбора да влязат в добра спортна форма и да дават всичко от себе си на терена", заяви Стоилов.

Накрая Станимир Стоилов говори и за новото попълнение в тима Нейтън Олдър, който беше представен по-рано днес.

"Преди време ви бях казал, че ще търсим подобни млади играчи, които да играят във втория отбор, където ще можем да ги аклиматизараме в българския футбол и ако покажат качества, да получат шанс и в първия отбор. При Олдър случаят е същия. Той ще тренира наравно и с първия, и с втория състав. Първоначално ще му дадем шанс да играе за втория отбор и ако веднага покаже качества, ще го вземем в първия", завърши Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Божидар Божанов: Има риск да отидем на нови избори, които да не произведат нищо различно
Божидар Божанов: Има риск да отидем на нови избори, които да не произведат нищо различно
Украйна размени с Русия 144 войници
Украйна размени с Русия 144 войници