НОВИНИ

Станислав Генчев: Трябва да работим повече във всяка една фаза на играта

загубата черно море станислав генчев поиска трима локомотив софия
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:46, 22.08.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев сподели, че отборът му трябва да се поучи от грешките си както в преден план, така и в дефанзивен, за да заиграе по-добре.

"Железничарите" отстъпиха на ЦСКА 1948 с 0:2.

"Мачът започна по най-добрия начин за нас. Влязохме със самочувствие, останахме и с човек повече на терена. Една доста необмислена постъпка изравни силите. Класата в играчите на ЦСКА 1948 надделя. Те имат футболист като Ивайло Чочев, който без положение отбеляза. Ние не успяхме да отбележим след 3-4 положения. Първият гол бе преломния момент, вторият тотално затвори мача. Когато останахме с по десет футболисти, за ЦСКА се появиха Енрике и Георги Русев. Двамата са изключително бързи хора, които много добре се възползват от празните пространства. Това принуди нашата защита да се дърпа назад, което позволи на Чочев да напредва с топка в крака и да вкара. Класата им в средата на терена се оказа решаваща", сподели той.

Добрите серии на столичани показват, че отборът е способен на добри резултати, а грешките ще помогнат на възпитаниците му да станат по-добрия, вярва наставникът.

"Нашите конкретни цели са всеки мач да играем за победа без значение с кого и къде. Бяхме в добра серия от три мача без допуснат гол и пет мача без загуба. За жалост тя приключи днес, но има следващ мач. Вдигаме главите и анализираме грешките. В този мач имахме много пропуски. Трябва да се научим от тях и да не ги повтаряме. Във всяка една фаза на играта трябва да работим повече. В атака пропуснахме положения, в защита допуснахме два гола. И двете фази са изключително важни", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какви са възможните решения в търсене на природен газ - анализ на енергийните експерти
Какви са възможните решения в търсене на природен газ - анализ на енергийните експерти
Таско Ерменков, БСП: "Газпром" е единственият вариант за недостигащите на България количества
Таско Ерменков, БСП: "Газпром" е единственият вариант за недостигащите на България количества