НОВИНИ

Стойчо Младенов: Такова поведение не се търпи в ЦСКА, всики ще бъдат глобени!

стойчо младенов такова поведение търпи цска всики бъдат глобени
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:28, 31.01.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе изключително разочарован от поведението на футболистите си по време на контролата със северномакедонския тим на Академия Пандев.

В последната си контрола от подготвителния лагер в Турция, експерименталният състав на "армейците" бе разгромен с 0:4 от втория във временното класиране на западната ни съседка.

"Колкото и да не ми се иска да го кажа, все още нямаме два равностойни състава. То е очевадно. Липсваше ни агресия и темпото ни на игра бе лежерно, което даде преимуществото на противника. Всички състезатели, които играха в днешната среща, ще бъдат глобени за поведението си. Такова поведение не се толерира и не се търпи в ЦСКА", заяви Младенов.

"Съставът показа, че повечето момчета не могат да ме впечатлят. Не искам да си вадя крайни изводи от тази контрола, но няма как да бъда подведен или излъган, защото аз виждам всичко на тренировките. Резултатът е показателен за моментното състояние на футболистите", коментира специалистът.

"Искаме да надграждаме състава, ръководството знае моите желания и претенции. Продължаваме да работим и да се доусъвършенстваме. До този момент се развиваме положително. Готови сме през пролетта да покажем лицето си от добрите мачове през есента. Постоянството, което ни липсваше, трябва да вече да присъства в пролетния дял от шампионата", завърши Стойчо Младенов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Собственикът на една от фирмите за осветлението в София: Г-н Бонев може да си е купил клема за вкъщи
Собственикът на една от фирмите за осветлението в София: Г-н Бонев може да си е купил клема за вкъщи
"Конвоят на свободата" - какви са исканията на протестиращите шофьори в Канада?
"Конвоят на свободата" - какви са исканията на протестиращите шофьори в Канада?