НОВИНИ

Стоилов: Надявам се бързо да намерим истинското си лице

стоилов надявам намерим нашето лице
bnt avatar logo
от БНТ
21:06, 03.09.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира изявите на отбора в контролната среща със Спортист (Своге).

"Сините" победиха втородивизионния тим с 2:1 на "Герена", но въпреки победата, Мъри заяви, че пред него и екипът му предстои много работа, за да може Левски бързо да намери своето лице.

"Виждам някои положителни неща и проблеми, които трябва да решим. Проблемите, които най-бързо може да решим са участието на отбора във фаза защита. Основното, което трябва да се научим е да играем добре в защита. Далече е да мислим за фаза атака. Трябва да мислим за урок номер 1", заяви Стоилов.

"Благодаря, че хората идват на стадиона на тренировки и мачове. Дълги години гледах отстрани нашия отбор. В момента Левски е на дъното и трябваше да поема отбора, за да се опитаме да го вдигнем. Публиката трябва да обича отбора. Твърде малко играха децата и изобщо не съм тренирал с тях. Ще започнем да работим с тях и ще ги включим към тренировъчния процес. Не мога да дам оценка на децата. Значително трябва да си подобрим нивото, за да може Левски да изглежда на нивото, което е бил винаги. Много сме поизостанали в игрови план. Надявам се бързо да намерим нашето лице", каза още наставникът на Левски.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Коя е възможната дата на парламентарния вот?
Коя е възможната дата на парламентарния вот?
Задържан е мъж, изпратил имейла със заплахата за убийство на Ива Митева
Задържан е мъж, изпратил имейла със заплахата за убийство на Ива Митева