НОВИНИ

Световното първенство през погледа на водещия на студиата Иво Бързаков

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
09:10, 20.12.2022
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
Слушай новината

БНТ е лидер сред телевизионната аудитория на възраст над 4 години по време на финалния мач за титлата между отборите на Франция и Аржентина. Двубоят е гледан средно от 825 000 зрители.

С екипа се постарахме, най-вече с избора на гости, още от преди 6 месеца бяхме набелязали имената, които бихме искали да ни помагат в отразяването на световното първенство, голяма част дойдоха. Благодарен съм на всички гости, които бяха, защото те обогатиха предаването, благодарен съм, че дойдоха, защото направиха така БНТ да е избора на зрителите, направиха страхотни анализи, направиха и страхотно шоу, защото не сме ги виждали в такава светлина. Те успяха да предадат на зрителите точно този момент от първенството, този непринуден изказ на гостите и закачките между тях. Това каза спортният журналист на БНТ и един от водещите на студиата по време на Мондиала в Катар Иво Бързаков в предаването "Денят започва".

"Ние от самото начало бяхме амбицирани да се справим отлично, но как са се получили нещата, очевидно зрителите са ни гласували доверие, това е най-добрата оценка. Това, което чувам от мои приятели и от чисто футболни хора е, че са останали доволни от начина по който целият екип е реализирал тази продукция, това е най-добрата оценка", сподели още журналистът.

Бързаков каза още, че се е надявал Франция да стане световен шампион, но и че Меси е заслужавал да спечели титлата в Катар. "Финалът беше епичен и мисля, че беше най-добрият в историята", заяви Бързаков.

Вижте повече във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Награждават полицаи и доброволци, участвали в операцията по издирването на Александър от Перник
Награждават полицаи и доброволци, участвали в операцията по издирването на Александър от Перник
Гледат мярката на Димитър Любенов, който причини тежката катастрофа на Околовръстното
Гледат мярката на Димитър Любенов, който причини тежката катастрофа на Околовръстното