НОВИНИ

Търгът, организиран от фондация "Стилиян Петров", в подкрепа на борещия се с коварно заболяване Петър Хубчев започна

търгът организиран фондация стилиян петров подкрепа борещия коварно заболяване петър хубчев започна
bnt avatar logo
от БНТ
09:48, 21.10.2023
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Малко повече от месец след като организира благотворителния „Мач на Надеждата“, Фондация „Стилиян Петров“ продължава делото, започнато на 6 септември в София. Между 20 и 31 октомври редица ценни артикули, част от незабравимия футболен спектакъл на „Васил Левски“, ще бъдат разиграни на благотворителен търг в официалния профил на Фондацията във Facebook.

Събраните средства пък ще бъдат предоставени на борещия се с рака Петър Хубчев. След като бе оказана морална подкрепа на славния бранител преди и по време на незабравимия "Мач на Надеждата“, сега ще се набират средства за неговото лечение.

В благотворителния търг ще бъдат включени фланелките на звездите от мача, подписани лично от тях. Припомняме, че сред големите участници във футболното събитие на годината бяха носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков, двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена – Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Наред с екипите на звездите място ще намерят и няколко артикула с висока колекционерска стойност – подписана лично от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните – Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.

Линк към артикулите в търга, могат да бъдат видени на страницата:

Благотворителният търг започна вчера, петък, в 19:00 ч. и ще продължи до 22:00 ч. на 31 октомври вторник. „Петър Хубчев се нуждае от много вяра и позитивна енергия, за да премине през всички тези препятствия. Призовавам всички да го подкрепим така, както направихме и на благотворителния „Мач на Надеждата“. С теб сме, Петьо!“, призова Стилиян Петров.

Всеки, който иска да научи повече за търга и артикулите, както и как може да наддава за тях, също ще получи цялата необходима информация на фейсбук-страницата на Фондация "Стилиян Петров".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разрязаха 306 килограма тиква гигант във Варненско (СНИМКИ)
Разрязаха 306 килограма тиква гигант във Варненско (СНИМКИ)
Нова Зеландия е първият финалист на световното първенство по ръгби във Франция
Нова Зеландия е първият финалист на световното първенство по ръгби във Франция