НОВИНИ

Треньорът на Берое: Любо Пенев може да каже по-добре за ВАР

bnt avatar logo
от Станислава Кръстева
22:44, 16.05.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Футбол
Петър Колев
Слушай новината

Старши треньорът на Берое Петър Колев смята, че ВАР е повлиял за изхода на двубоя срещу ЦСКА 1948. Двата тима завършиха 3:3 в мач от първата шестица на efbet Лига.

„Искам да благодаря на хората, които днес изиграха последния си мач за Берое. Искам да ги поздравя и да им пожелая най-вече здраве и успехи. Стана може би хубав мач за публиката, но допуснахме непредизвикани грешки, след които противникът ни наказа“, сподели Петър Колев.

„Донякъде повлия намесата или ненамесата на системата ВАР, но по темата Любо Пенев може да се изкаже по-добре, аз няма да го правя“, завърши треньорът на Берое.

В съботния ден старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев също загатна за намесата на ВАР в двубоя срещу Локомотив Пд (0:2). Той сподели: „ВАР се намесва когато му е кеф.“

От своя страна наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков също коментира двубоя, който се игра на стадиона в Стара Загора: „Беше трудно и съжалявам за изпуснатата победа. Трябваше да задържим преднината, когато водихме с 2:0, но и това го има във футбола. Старахме се много, вложихме се, футболистите се изразходваха и съм доволен.“

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Барселона загуби шансове за титлата, Атлетико я докосва
Барселона загуби шансове за титлата, Атлетико я докосва
Министерството на туризма разпореди проверка на плаж "Смокините-север"
Министерството на туризма разпореди проверка на плаж "Смокините-север"