НОВИНИ

Треньорът на ЦСКА 1948: Чака ни тежък мач с Арда, но няма с какво да ни изненадат

Николай Панайотов говори преди двубоя с Арда в неделя от 12:45 часа.

николай панайотов надявам представим нужното ниво спечелим ботев
bnt avatar logo
от БНТ
15:56, 24.11.2023
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Очакванията са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да победим. Изключително важен мач за нашия тим. Не само заради класирането, но и защото е срещу отбор, които се намира в добра форма. Надявам се да не допускаме грешки като в последния мач и да излезем победители. Това каза треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов на официалната пресконференция преди двубоя с Арда. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя (26 ноември) от 12:45 часа.

"Като преди всеки мач, ние анализираме съперника. Знаем силните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат или поне така се надяваме. Стойностен отбор, който няма да дойде да бъде победен. Чака ни тежък мач и най-важното е да сме концентрирани от началото, да покажем добро лице и да вземем трите точки. Иска ми се да направим по-малко грешки с оглед последния мач. Те бяха нелепи и ни костваха победата. При 1:0 за нас аз лично не виждах как Пирин ще ни отбележат гол, а реално допуснахме обрат. Надявам се това да не се повтаря, тъй като се губи увереността в отбора и това не е добре за самия клуб", заяви Панайотов.

"Очаква се сняг през уикенда. Надявам се да имаме късмет, да не вали много да играем в нормални условия. С времето не можем да се борим, така че условията ще са еднакви и за двата отбора", огтбеляза специалистът.

"Няколко човека са с леки травми, но като цяло по-голямата част са здрави. Надяваме се да няма контузени, тъй като разчитаме на всеки един футболист. Александър Тунчев е добър треньор. Впечатлен съм от Арда. По добри са спрямо миналата година. Излизаме един срещу друг с него и всеки си гледа собствения отбор и дотам”, завърши Николай Панайотов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Академик Пд привлече гард, ще дебютира в мача с Миньор 2015 утре
Академик Пд привлече гард, ще дебютира в мача с Миньор 2015 утре
Панихида в памет на жертвите на Гладомора отслужиха в храм "Св. Неделя"
Панихида в памет на жертвите на Гладомора отслужиха в храм "Св. Неделя"