НОВИНИ

Три дни преди решителния вот: Водачи на листи се срещнаха в "Избори 2021 - Надпреварата"

добрина чешмеджиева липсва ентусиазъм политиците участват дебати телевизионните студия
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
20:50, 08.07.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Общество
Слушай новината

Eдинственият дебат в телевизионния праймтайм между кандидати на парламентарно представените в 45-ото Народно събрание партии и коалиции се състоя тази вечер от 21.00 ч. в ефира на Българската национална телевизия.

Четири от партиите, които решиха да участват, дискутираха по горещите теми – приемане на еврото, доходи и пенсии, ефектите от закона Магнитски, поскъпване на парното – възможните решения, ваксинацията.

Възможност за участие в предаването "Избори 2021 - Надпреварата" имаха шестте политически сили в последния парламент. В студиото се срещнаха водачите на листи: Георги Свиленски - от КП "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ , Димитър Делчев от КП "ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН“ , Станислав Анастасов от ПП ДПС, Стоян Михалев от КП "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“.

"За БНТ този месец е наистина голям шанс да бъде водещата телевизия в две от най-горещите теми на сезона – парламентарните избори и европейското първенство по футбол. Да съчетаеш в ефира един от най-големите спортни форуми и политическите страсти е трудна задача, но тъй като колегите ми имат голям опит и в двете сфери вярвам, че зрителите ще са удовлетворени", казва водещата Добрина Чешмеджиева.

Гледайте изданията на предаването ТУК

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Горещо ще бъде в почти цялата страна утре
Горещо ще бъде в почти цялата страна утре
Претърсиха дома на кмета на Стамболийски за списъци за купуване на гласове
Претърсиха дома на кмета на Стамболийски за списъци за купуване на гласове