НОВИНИ

Валентин Антов: Ако се върна в България, ще играя само за ЦСКА

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:18, 08.06.2021
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
валентин антов върна българия играя цска
Снимка: Инстаграм
Слушай новината

Защитникът на Болоня - Валентин Антов, коментира представянето на българския национален отбор в първите две контролни срещи в началото на юни.

Миналата седмица "лъвовете" записаха равенство със Словакия 1:1 в австрийския град Рийд, а в събота възпитаниците на Ясен Петров отстъпиха на Русия в Москва с минималното 0:1 след дузпа, направена именно от Антов.

Тази вечер от 22 ч. България се изправя срещу световния шампион Франция на "Стад дьо Франс", като срещата ще бъде предавана пряко в ефира на БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на bntnews.bg! Студийната програма започва в 21:30 ч.

"Доволен съм от първите два мача, особено от играта ми срещу Русия. Гледам да давам всичко от себе си във всеки мач. Харесва ми да помагам на колегите си. Искам да съм коректен и да показвам добри неща и извън терена. Започнах да уча в НСА, но прекъснах заради преместването ми в Италия. От следващата година, ако има възможност, ще продължа да следвам дистанционно. Имам интерес още към бизнес и финанси", сподели националът пред Нова.

20-годишният бранител говори и за бъдещето си в Болоня, където през пролетта игра под наем от ЦСКА-София. Все още не е ясно дали "рособлу" ще активират клаузата по закупуването му.

"Не знам дали ще се стигне до сделка. Аз вече съм направил крачката да изляза от България и искам да продължа да играя в чужбина. Ако се наложи да се върна в България, бих играл само в ЦСКА, където съм израснал", категоричен е стожерът на българската отбрана.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сигнал за бомба в Съдебната палата
Сигнал за бомба в Съдебната палата
Две жени са пострадали при катастрофа на пътя Разград - Кубрат
Две жени са пострадали при катастрофа на пътя Разград - Кубрат