НОВИНИ

Венцислав Христов: Точката ни оставя в борбата за оцеляване

венцислав христов точката оставя борбата оцеляване
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:48, 25.04.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Голмайсторът на Царско село Венцислав Христов сподели мнението си за двубоя с Ботев (Враца) от 28-ия кръг на Първа лига.

Срещата в столицата завърши наравно 1:1, като именно гол от дузпа на Христов в последните секунди на редовното време донесоха ценна точка "царете" в битката им за оставане в елита.

Бившият национал заяви, че спечелената точка срещу врачани остава Царско село в борбата за оцеляване. Столичани са на 3 точки от мястото, даващо право на плейоф за запазване на мястото си в Първа лига.

"С оглед на инкасирания ранен гол и на червения картон, който получихме в 37-ата минута, спечелената точка е добре дошла. Равенството е заслужено и ни оставя в борбата за оцеляване", каза нападателят на "царете".

За Христов това бе четвърти пореден гол в шампионата, но въпреки това футболистът смята, че може много повече попадения да реализира в противниковата врата.

"Знам си възможностите, мога много повече да вкарвам. Има още какво да се желае, защото знаейки си възможностите, мога много повече да вкарвам", завърши Венцислав Христов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Треньорът на Царско село: Живи сме и все още в играта
Треньорът на Царско село: Живи сме и все още в играта
Дузпа в последните секунди запази шансовете на Царско село за оставане в елита
Дузпа в последните секунди запази шансовете на Царско село за оставане в елита