НОВИНИ

Веселин Великов: Момчетата се бориха до последната секунда и бяха възнаградени

Хебър изоставаше с 1:3 до 90-ата минута на срещата на "Лаута" срещу Локомотив Пловдив, но с голове на Калоян Кръстев и Набил Макни в добавеното време на мача стигна до равенство 3:3. 

Веселин Великов
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:38, 13.09.2024
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Хебър Веселин Великов не скри задоволството си от спечелената точка от неговия отбор при гостуването на Локомотив Пловдив в първа среща от 12-ия кръг на Първа лига. "Гробарите" изоставаха с 1:3 до 90-ата минута на срещата на "Лаута", но с голове на Калоян Кръстев и Набил Макни в добавеното време на мача стигнаха до равенство 3:3.

"Двубоят започна по най-добрия начин за нашия отбор, както бяхме планували. След първата минута до края на първото полувреме бяхме безобразни и отборът на Локомотив можеше да води минимум с три гола. Направихме някои промени на полувремето и в течение на втората част и тези промени дадоха резултат. Момчетата се бориха до последната секунда и бяха възнаградени", коментира след мача специалистът.

"С играта през първата част мислех, че няма да вземем точка от този двубой. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Мачът започна идеално за нас с ранен гол. След това нещо се обърка, но важното е, че взехме мерки и това даде резултат. Трудно ще задържим Набил Макни, ако продължава да играе по този начин", призна още наставникът на Хебър и обърна внимание на предстоящия двубой срещу Септември следващия петък, в който тимът от Пазарджик ще е домакин, но отново на стадион "Локомотив" в Пловдив.

"Такива отбори, които са от нашата черга, трябва да взимаме максимум точки от тях, за да сме спокойни", каза още Веселин Великов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проверка на факти: Отпадат ли знакови български литературни произведения от учебниците?
Проверка на факти: Отпадат ли знакови български литературни произведения от учебниците?
Гръбнакът на националния отбор
Гръбнакът на националния отбор