НОВИНИ

Живко Миланов: Не съм водил разговори да остана треньор

bnt avatar logo
от Станислава Кръстева
22:21, 20.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Футбол
Живко Миланов
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Треньорът на Левски Живко Миланов сподели, че най-важното за клуба в края на сезона е финансовото стабилизиране.

„Сините“ претърпяха поражение с 1:2 на „Герена“ от Ботев Пд. Левски вече няма шанс за първото място, след като Черно море победи Царско село по-рано тази вечер. Именно по тази причина „моряците“ ще играят бараж с Арда за място в Европа.

От клуба се разделят и с треньора Славиша Стоянович, но Живко Миланов заяви, че с него все още не са водени разговори да застане начело на отбора и през следващата кампания.

„Едно невнимание от три минути ни костваше мача, за мен изиграхме добро първо полувреме, но не успяхме да задържим това ниво и в началото на второто полувреме. Това е футболът, едно малко камъче може да обърне мача“, сподели Миланов след мача.

„Мисля, че липса на концентрация, персонални грешки, на това се дължи резултатът. Ние не сме гледали Черно море, всичко зависеше от тях. За нас важно беше да играем комбинативен футбол.“

„Не, не сме разговаряли с ръководството да остана треньор“, каза още Миланов.

„Надявам се ръководството да влезе в най-кратки срокове в разговор с играчите с изтичащи договори, за да можем да ги задържим. Най-важното е клубът да има финансова стабилност“, завърши треньорът на Левски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор приключи участието си в Женева
Григор приключи участието си в Женева
Първа победа след 31 години за Ботев Пд срещу Левски
Първа победа след 31 години за Ботев Пд срещу Левски