НОВИНИ

Живко Миланов: Ще се борим за 7-ото място до последно

живко миланов борим ото последно
Снимка: levski.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:35, 13.05.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Футбол
Слушай новината

Треньорът на Левски Живко Миланов отново води клуба от пейката вместо Славиша Стоянович, който все още се възстановява от COVID-19.

Бившият играч на „сините“ имаше заслуга за обрата с 2:1 над Черно море в мач от 29-ия кръг на efbet Лига.

„Чувството да победиш е много хубаво, за пръв път играем на „Герена“ пред наши фенове, нещо, което много ни липсваше през годината. Публиката имаше участие към обрата днес. Черно море ни пресираше доста високо, но мисля, че през второто полувреме играхме добре, с добър контрол на играта. Радостен съм, че бързо се върнахме в мача. Радвам се, че всичко си дойде на мястото бързо“, сподели Миланов.

Двамата братя Радослав и Борислав Цоневи се появиха в игра през второто полувреме на мача. „Боби Цонев след всеки мач се чувства по-добре, на Ради това му беше първи мач, защото Ради претърпя две операции. С всеки мач ще добиват повече самочувствие. Има лекар, който да отговори кога Славиша Стоянович ще се върне“, добави още треньорът.

„Още след мача с Царско село казах, че ще се борим за 7-ото място. Имаме още два мача на „Герена“, надявам се да успеем да ги вземем, но зависи какво ще направи и Черно море“, завърши Живко Миланов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Царско село и Ботев Пд си поделиха точките
Царско село и Ботев Пд си поделиха точките
Първите израелски туристи пристигнаха по Южното Черноморие
Първите израелски туристи пристигнаха по Южното Черноморие