18-годишно момче загина, докато се спуска от водна пързалка в Приморско

Тежък инцидент, приключил с фатален край в Приморско. 18-годишно момче е загинало, докато се е спускало от водна пързалка в аквапарк. Младежът е застигнат от свой връстник, който го е ударил. Второто момче е било прегледано в болница и освободено за домашно лечение.

от Веселин Григоров
23:06, 08.08.2019
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Две момчета са били на почивка в Приморско. Те са от Стара Загора и околностите. Днес са решили да отидат на аквапарк. Започнали са да се спускат по най-бързия улей.

След като едното момче е потеглило, другото го е застигнало и го е блъснало. Едната версия е, че са се ударили глава в глава, другата - че второто момче го ударило с краката си в главата.

Линейка ги е откарала в Бургаската многопрофилна болница, но въпреки усилията на лекарите, 18-годишният младеж е починал, а другият е изписан за домашно лечение.

Ружа - майка на момчето: Знаем, че са се сблъскали глава в глава с негов приятел.
Галин - баща на момчето: Този, който е пуснал децата, е пуснал по-рано другия.
;

В Приморско вече е започнало досъдебно производство, ще се изяснява точно какво е придизвикало този инцидент. Днес аквапаркът не беше затворен, той вечерта работи и като лятно кино, но никой от управата му не пожела да застане пред камерата на "По света и у нас".


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Най-големият фестивал на балони в Европа се проведе в Бристол
Най-големият фестивал на балони в Европа се проведе в Бристол
Салвини поиска предсрочни избори в Италия
Салвини поиска предсрочни избори в Италия