САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

20 годишен юбилей празнува предаването на БНТ "Бързо, лесно, вкусно"

Предаването на БНТ "Бързо, лесно, вкусно" стана на 20 години. Рожденият ден беше отпразнуван в парка на Военната академия с голям купон. За гостите си, по традиция водещият на предаването на Ути Бъчваров подготви вкусни специалитети, в специално изобретени от него тиган, казан и барбекю.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
20:32, 14.05.2017
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Вече 20 години Ути Бъчваров е символ на любителското готвене от екрана и неизменна част от програмата на БНТ. Кулинарното предаване "Вкусно" излиза в ефира на телевизията през 1996-та, превръщайки се тогава в тотален лидер. През годините предаването няколко пъти сменя своята визия като от 2014-та се излъчва в най- успешния си досега вариант- " Бързо, лесно, вкусно- Рецепта на деня".

Ути Бъчваров, водещ на "Бързо, лесно, вкусно"
Ние бяхме първите в ефира, в момента има много, много кулинарни предавания, но ние тогава преди 20 години пролетно успяхме да намерим казва си пазарна ниша, но аз смятам ,че по-скоро трябва да се каже - път към сърцето на хората, защото смятам, че през усмихната, позитивната идея човек да събеседва докато се храни и храната да бъде част от домашния театър за 20 години ние се превърнахме в истински символ на това животът да е вкусен.

Днес Ути готви за приятелите си като за пореден път използва изобретените от него огромни тиган, барбекю и казан.

Ути Бъчваров, водещ на " Бързо, лесно, вкусно "
Това е големия тиган , в който сме направили един страхотен фасул, защото имаме цър-пър, значи голямото барбекю в момента пече надeничка, преди малко изпекохме едно прасе, ще изпечем още километри с наденица, така че да има за всички.

Екипът на " По света и у нас " пожелава на предаването още много успешни години ефир.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Почина бившият началник на ВМА генерал Стоян Тонев
Почина бившият началник на ВМА генерал Стоян Тонев
Какъв е пътят към триумфа на Кристиан Костов на Евровизия 2017?
Какъв е пътят към триумфа на Кристиан Костов на Евровизия 2017?