Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

4 години от основаването на политическа партия АБВ

Политическа партия АБВ опразнува 4 години от създаването си в столичния парк „Заимов“. На тържеството присъства президентът Георги Първанов, който е и първият председател на „Алтернатива за българско възраждане“.

Цвета Младенова
от Цвета Младенова
17:01, 01.07.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Освен настоящият председател на партията Румен Петков, празникът беше уважен от десетки привърженици на политическата формация. От АБВ раздадоха 400 книги на български автори и балони със стихотворения на български класици.

Стремежът зад това начинание е да се покаже, че нацията ни е била силна, когато се опирала на българския дух, история и църква. От АБВ заявиха още, че ще инициират дискусия за изборното законодателство, което в сегашния си вид, според Румен Петков, е предпоставка за манипулация на изборните процеси.

Румен Петков - ПП АБВ: Днес ще обявим старта на подготовката си за предстоящи избори, ще обявим старта на едно активно за нас лято - с четири силни политически приоритета - първо гарантиране на енергийната сигурност и една от големите победи на АБВ - изграждането на атомната централа и пряка доставка на газ от Русия за България и за Европа да станат необратим процес. Второ битката за сигурността на гражданите, на тяхното имущество, битката за националната ни сигурност.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Наводненията в Румъния отнеха живота на четирима души
Наводненията в Румъния отнеха живота на четирима души
От днес в Румъния токът за битови потребители поевтинява с 3,5%
От днес в Румъния токът за битови потребители поевтинява с 3,5%