НОВИНИ

4 години от основаването на политическа партия АБВ

Политическа партия АБВ опразнува 4 години от създаването си в столичния парк „Заимов“. На тържеството присъства президентът Георги Първанов, който е и първият председател на „Алтернатива за българско възраждане“.

Цвета Младенова
от Цвета Младенова
17:01, 01.07.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Освен настоящият председател на партията Румен Петков, празникът беше уважен от десетки привърженици на политическата формация. От АБВ раздадоха 400 книги на български автори и балони със стихотворения на български класици.

Стремежът зад това начинание е да се покаже, че нацията ни е била силна, когато се опирала на българския дух, история и църква. От АБВ заявиха още, че ще инициират дискусия за изборното законодателство, което в сегашния си вид, според Румен Петков, е предпоставка за манипулация на изборните процеси.

Румен Петков - ПП АБВ: Днес ще обявим старта на подготовката си за предстоящи избори, ще обявим старта на едно активно за нас лято - с четири силни политически приоритета - първо гарантиране на енергийната сигурност и една от големите победи на АБВ - изграждането на атомната централа и пряка доставка на газ от Русия за България и за Европа да станат необратим процес. Второ битката за сигурността на гражданите, на тяхното имущество, битката за националната ни сигурност.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наводненията в Румъния отнеха живота на четирима души
Наводненията в Румъния отнеха живота на четирима души
От днес в Румъния токът за битови потребители поевтинява с 3,5%
От днес в Румъния токът за битови потребители поевтинява с 3,5%