НОВИНИ

Артщрихи с Галя Крайчовска

Докато чакаме Годо театралите отново ни срещат с първообразите.

bnt avatar logo
от БНТ
17:13, 10.06.2016
Чете се за: 00:46 мин.

Хитовият спектакъл на Дойчес театър, под режисурата на Иван Пантелеев идва в Народния театър - на 15 и 16 юни. С тази роля Самуел Финци грабна титлата най-добър актьор в Германия.

###
Предизвикателството Годо прие и Деян Донков, като влиза и в ролята на режисьор. Сили и вдъхновение му дава огромното влияние, което оставя работата и приятелството с Крикор Азарян. Затова изборът на сцена е категоричен - вече репетират в театър Азарян, премиерата е в началото на новия сезон.
###
Улични случки от близкото минало улавя обективът на Милан Христев. Тази мила родна картинка ше видим в изложбата „Улична фотография” в галерия София Прес.
###
„Градината на земните удоволствия” - емблематичният триптих на Йеронимус Бош предвожда най-голямата изложба правена някога в чест на холандския художник. Музеят „Прадо” е горд домакин на събитието чак до 11 септември.

И пак ще се върна на чакането, но с танц и „Чакалнята” на Росен Михайлов.

Премиерният спектакъл на „Арабеск” стъпва на 15 юни в Музикалния театър. - с вечното чакане да бъдем щастливи, да срещнем голямата любов, да станем свободни, докато животът си минава странично. Хореографът Росен Михайлов навлиза деликатно и с чувстав за хумор в тези наши състояния. И допълва словесно - И докато чакаме и чакаме идва онова което се преструваме, че никой не очаква...Това, което винаги ни изненадва...И после...Чакаме да се срещнат и комбинират правилните гени за да се заченем.”

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Нов арест в Брюксел за атентатите от 22 март
​Нов арест в Брюксел за атентатите от 22 март
МВР: Стрелбата в Слънчев бряг е била спонтанна, а поводът - банален
МВР: Стрелбата в Слънчев бряг е била спонтанна, а поводът - банален