НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Музикални бягства

„Генезис оркестра” продължава да ни радва и изненадва. Броени дни след забележителния си успех във Виена заминават за Мюнхен, където ще представят страхотната българската изпълнителска и композиторска школа. Тази изключителна селекция обаче ще ни изсвирят първо на нас - довечера, в зала „България”.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:15, 08.11.2018
Чете се за: 00:39 мин.
Още

И Васко Василев обръща специално внимание на родната публика с БГ турне. Тази вечер е в Пловдив, на 10 и 11 ноември се среща с публиката в НДК. Две цигулки на обща възраст 616 години са неизменно с него. Виртуозът ще свири с музиканти от оркестъра на Британската кралска опера, с който е силно свързан и преди 14 години става най-младият концерт майстор. Гост-музикантите са от Аржентина, Англия, Испания и Сингапур. Акцент в програмата на мини турнето е любимото на Васко фламенко, творби на танго майстора Пиацола и музика от култови филми.

Миленита се завръща на сцената на Maze с новата си банда! Кои са музикантите? Ще разберете на 9-ти ноември, петък. Веднага след концерта следва авторски dj сет на Kottarashky. Двамата изпълнители готвят и една голяма изненада.

БТР - премиера на нов клип. Никога преди” е по музика и текст на Славчо Нииколов. Видео премяната на новата песен отново е в кино стилистиката, като в предишните клипове на групата - „Несбъдване”и „Моята сила”. Режисьорът Петър Петров вкарва в действието древни конници, скален орел и тежка военна техника. Действащи войници се включват в супердинамичното действие на „Никога преди”, а клипът е заснет на осем интересни локации.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Физици изведоха формула за идеалната домашна пица
Физици изведоха формула за идеалната домашна пица
Кворумът пак скара депутатите
Кворумът пак скара депутатите