НОВИНИ

„Атака“ се регистрира в ЦИК за европейските избори

И "Атака" внесоха в ЦИК документите си за регистрация за Евроизборите. Събрани са над 4 хиляди подписа, а партията на Волен Сидеров ще се яви сама на изборите.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
12:31, 10.04.2019
Чете се за: 01:30 мин.
У нас

Волен Сидеров каза, че "Атака" се регистрира буквално в последния ден, защото е изчакала да види дали все пак ВМРО и НФСБ няма да решат трите партии се явят заедно.

Волен Сидеров, председател на ПП " Атака": Уви, това не стана. Казвам "уви", защото бях радетел да стане. Искам да подчертая, защото чета различни внушения, виновник, категорично го казвам, за това е НФСБ. Не го казвам с оценка, не го казвам с коментар, те имат право да решат, но НФСБ е партията, която предопредели явяването поотделно.
"НФСБ казаха, че категорично няма да се явят с Атака на тези избори", добави Сидеров. "ВМРО пък не посмя да се яви заедно с нас".

Лидерът на Атака уточни, че е бил готов на компромиси - да не участва в листата и да приеме техните номинации.Той и Десислав Чукалов и сега няма да са в листата - тя ще е от млади хора, които в момента участват в телевизионна "Политическа академия".

Волен Сидеров, председател на ПП " Атакa":Давам възможност млади, неопетнени хора да бъдат подредени според вота на зрителите.

Сидеров се надява " Атака " да вземе мандат на Евороизборите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
40 години от полета на първия български космонавт
40 години от полета на първия български космонавт
​Прокуратурата ще поиска постоянен арест за кмета на Чупрене
​Прокуратурата ще поиска постоянен арест за кмета на Чупрене