НОВИНИ

Бащата на Румен Радев: Той може да бъде обединител на нацията

Искам да поздравя всички, които дадоха гласа си, смятам, че Румен Радев ще оправдае това доверие. Това каза пред БНТ бащата на ген. Радев. Аз не бях напълно съгласен на 100% да влиза в политиката, защото това е сериозна работа. Но сега вече съм съгласен, сподели още Георги Радев.

bnt avatar logo
от БНТ
20:43, 13.11.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
Георги Радев, баща на ген. Румен Радев: Спрял съм да му давам съвети, откакто завърши гимназията, но сега искам да му кажа да бъде честен, да бъде достоен, когато трябва да казва "да", да казва "да", когато трябва да казва "не", да казва "не" и всичко това да е в името на България. Смятам, че той може да може да бъде обединител на нацията, неговата психика е тренирана, рискувал е много пъти живота си със самолетите и не вярвам да го промени нещо. Това, което той отстоява, отстоява го до край.
Майката на ген. Румен Радев: А веднага му казах по телефона да бъде такъв, какъвто е бил досега. Да служи достойно на държавата ни. Дай Боже да се оправят нещата. Досега е бил винаги честен, справедлив и е мислил за хората, с които работи. Той уважава всички хора и се бори за доброто на хората. Дай Боже така да продължи. Той ми каза да бъде по-спокойни и нещата да вървят по каналния ред. Пожелах му да бъде жив и здрав и да отстоява неговите си устои, това, което винаги е отстоявал.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев: Победа за целия български народ
Румен Радев: Победа за целия български народ
ЕВРОНЮЗ: Радев спечели българите, разочаровани от корумпирания си елит
ЕВРОНЮЗ: Радев спечели българите, разочаровани от корумпирания си елит