НОВИНИ

Честит рожден ден на предаването "Ново 10+2" по БНТ 2 и БНТ Свят

Класацията за независими български изпълнители "НОВО 10+2", която се излъчва по БНТ 2 и БНТ Свят, празнува 5 години в ефир. Екипът на предаването отбеляза юбилея заедно с изпълнителите, участвали в предаването през изминалите 5 сезона.

Теодора Лапшова
от Теодора Лапшова БНТ2-София
19:51, 31.10.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

С добро настроение и много музика, водещият на предаването Васко Громков и режисьорът Константин Младенов посрещнаха гостите си.

Група "Мери бойс бенд":
- Здравейте, аз съм Мери.
- Аз съм Миро.
- От Мери бойс бенд сме! Много обичаме предаването "Ново 10+2", защото то дава шанс на българската музика да присъства в музикалния ефир.

Група "Силует": "Искаме да ти пожелаем много по 5 години в ефир! А музиката, която отразяваш да става все по-качествена, все по-хубава".

Мила Роберт, музикант: "Благодаря на Васко, че забележи моя 2 годишен труд! Вярвам, че това предаване помага за развитието на разни хора, които не се стремят задължително към комерсиализма."

Първият ефир на "Ново 10+2" е през октомври 2012-а. В предаването са интервюирани над 130 изпълнители, а излъчените клипове са повече от 500. Пожелаваме на "Ново 10+2" да продължава да ни радва все така от ефира на БНТ2 и БНТ Свят с много нови и интересни музикални открития.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двойно убийство потресе плевенското село Горни Дъбник
Двойно убийство потресе плевенското село Горни Дъбник
Национален протест на пчеларите
Национален протест на пчеларите