НОВИНИ

Димитър Николов: Кандидатите трябва да имат индивидуално очертана програма

Местните избори са специфични и за това кандидатите трябва да имат индивидуално очертана програма. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и кмет на гр. Бургас Димитър Николов.

bnt avatar logo
от БНТ
18:54, 13.09.2019
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

„Все още не сме стартирали предизборната кампания, макар че местните избори са доста специфични с различен акцент в регионите, с различни проблеми и предизвикателства. Навсякъде всеки един от кандидатите ще има силно индивидуално очертана програма, която ще даде отговор на многото въпроси“.

Според Николов е добре това, че всички политически партии издигат свои водачи, местни лидери в града, хора които се ползват с голям авторитет в своите партии, което ще даде възможност да се разгърне един по-голям потенциал и възможност за развитие на Бургас.

„Аз с удоволствие ще следя и ще наблюдавам презентацията на моите опоненти, защото колкото повече идеи се презентират и пътища за доброто развитие на Бургас, толкова по-лесно ще се взимат след това решенията в Общинския съвет. Аз съм достатъчно познат на бургазлии, ще имам възможност да представя своите виждания. Но според мен трябва да се даде повече възможност и време на всеки кандидат да може да представи в пълнота своята програма. Аз така разбирам демокрацията – да се даде възможност на всички. Аз се отнасям с уважение и респект към всеки един кандидат, защото всеки глас за всеки един за тези номинирани кандидати стоят хора с реални проблеми, с реални предизвикателства в града. Затова е важно да има достатъчно на брой кандидати със смислени идеи. Мисля, че това е добре за града“.

Гледайте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС ще уеднакви законодателството си за криптовалутите
ЕС ще уеднакви законодателството си за криптовалутите
В Турция се правят повече бъбречни трансплантации, отколкото у нас
В Турция се правят повече бъбречни трансплантации, отколкото у нас