НОВИНИ

Добромир Гущеров: Доган ръководеше БСП чрез Станишев

Добромир Гущеров - бизнесмен и бивш депутат от БСП, в предаването "Още от деня".

добромир гущеров доган ръководеше бсп станишев
bnt avatar logo
от БНТ
19:03, 24.03.2016
Чете се за: 00:55 мин.
У нас

- БСП е в криза поради това, че тя изпадна в управленска криза по времето на Станишев. Тогава тя беше на автопилот тъй като... нека не звучи зле, ние се познаваме с д-р Ахмед Доган отдавна, но той ръководеше БСП чрез Станишев. Гениалният проект "Орешарски" беше само и само да се запази Станишев като приятел на ДПС и нищо повече. Проблемът е кога ще бъде избран новият Георги Кирков, че да тръгне работата, - каза в предаването "Още от деня" бившият депутат от БСП.

Европа е слаба отбранително... и военно нестабилна. Европа затъва във псевдоморала на измислени норми, които не могат да отговорят, смята бизнесменът. Страх в Европа съществува, но той не се признава, смята бизнесменът, който живее предимно в Австрия.

- Тук много пъти наблюдавам изказвания, че ние не искаме да загубим нашата ценностна система. Актуален е въпросът доколко тази ценностна система и тази псевдоалтруистична социална демокрация е реална и възможна , - каза Добромир Гущеров. - Това е големият въпрос.

В Европа живеят предимно мигранти. Те са основната работеща сила и те не могат и не искат да продължи периодът, в който те винаги ще бъдат хората втора ръка и нежелана - това е едно от обясненията за случващото се на стария континент, смята бизнесменът.

Управлението на Борисов е най-подходящото в този момент, всичко останало са желания без покрития, смята Гущеров. Няма сфера, която да не съм анализирал и да не виждам проблема в самите нас, каза той.

- Проблемът е в хората, а не в закона, - каза той.

Хората са станали по-реални. Това, което сме, излиза наяве, каза той и допълни, че българинът умира, когато е в Европа да се жалва от държавата си.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Таксиметрови шофьори блокираха Орлов мост
Таксиметрови шофьори блокираха Орлов мост
Българка поръчала убийства на роднини заради наследство от Америка
Българка поръчала убийства на роднини заради наследство от Америка