НОВИНИ

Европейската премиера на "Джак Ричър: Не се връщай"

Развълнувани фенове пренебрегнаха студеното време и изпълниха площад "Лестър" в Лондон, за да имат шанса да видят на живо холивудската суперзвезда Том Круз. Актьорът мина по червения килим на европейската премиера на филма "Джак Ричър: Не се връщай", който пренася на големия екран роман от изключително успешната литературна поредица на автора Лий Чайлд.

Георги Петров
от Георги Петров
08:21, 21.10.2016
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Джак Ричър е създаден от писателя Джим Грант, по-известен с литературния си псевдоним Лий Чайлд, през 1997 година като главен герой в романа му "Място за убиване". Оттогава до днес са излезли още 19 книги с участието на Ричър, а до края на тази година се очаква и още една.

През 2012 година популярният герой бе изигран на големия екран от Том Круз в адаптация на романа "Един изстрел" и на премиерата на нейното продължение - "Джак Ричър: Не се връщай" легендарният актьор не скри радостта си от възможността да влезе отново под кожата на персонажа.

Том Круз - актьор: "Това е съспенс и класически екшън, а и Ричър притежава такова уникално остроумие, вие го познавате. Стараем се да правим филмите в този дух и се забавляваме страхотно с тях."

Режисьор на филма е Едуард Цуик, известен с многократно награждавани свои проекти като "Слава", "Последният самурай" и "Кървав диамант". Той също призна, че се е чувствал много добре на снимачната площадка.

Едуард Цуик, режисьор: "Често съм правил филми по много по-дълбоки и тежки теми и за мен това беше страхотно облекчение и забавление."

Филмът разказва историята на главния герой, издирван от властите и от криминални организации заради фалшифицирани обвинения в убийство. Наред със суперзвездата Круз в главната роля, актьорския състав попълват известната от малкия екран актриса Коби Смълдърс, Даника Ярош и самият автор Лий Чайлд в кратка екранна поява в ролята на полицай.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мощно земетресение удари западната част на Япония
Мощно земетресение удари западната част на Япония
Как да търсим правата си заради непочистен лед или дупки по пътищата?
Как да търсим правата си заради непочистен лед или дупки по пътищата?