НОВИНИ

Френският участник в Евровизия изпя акапелно песента на Поли в Лондон

При силен интерес снощи премина и последният концерт на Поли Генова в Лондон, с който промоционалната обиколка на българската песен за тазгодишното издание на престижния конкурс завърши.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков Васил Иванов
20:35, 18.04.2016
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Поли имаше честта да е сред първите изпълнители, които излязоха на сцената на едно от най-елитните нощни заведения в британската столица - Cafe De Paris. Атракцията на вечерта бе акапелното изпълнение на “If love was a crime” от френския представител Амир. Когато водещият на концерта го попита коя е любимата му песен от Евровизия 2016, без колебание Амир започна да пее припева на българското парче. Поли Генова, която беше близо до сцената, се качи при него и заедно акапелно изпяха рефрена.

;

Преди събитието, Поли се срещна с представители на чуждите медии. Тя даде специално интервю за ВВС и застана пред микрофона на известния радио водещ на Острова Скот Милс. Певицата разговоря и с журналисти от Channel 5 - един от най-популярните телевизионни канали в развлекателната индустрия във Великобритания

;

В събота Поли Генова посети и българското училище към посолството в Лондон, където бе посрещната от учениците в него и българския посланик във Великобритания Константин Димитров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Артисти и музиканти излязоха на протест в Бургас
Артисти и музиканти излязоха на протест в Бургас
Вестник 24 часа на 25 години
Вестник "24 часа" на 25 години