НОВИНИ

"Фу Файтърс" и Кейти Пери изнесоха концерти на фестивала Гластънбъри

Дейв Грол се пошегува по повод отмененото участие на "Фу Файтърс" на фестивала Гластънбъри през 2015 г., докато бандата изнасяше концерт в рамките на тазгодишното му издание, съобщи Контактмюзик. Той заяви, че имало голям автомобилен трафик, който забавил появата му на фестивала.

bnt avatar logo
от БТА
13:15, 25.06.2017
Чете се за: 00:48 мин.
Още
файтърс кейти пери изнесоха концерти фестивала гластънбъри

Преди две години групата бе принудена да отмени участието си във феста във фермата Уърти в Съмърсет, тъй като фронтменът ѝ счупи крака си, падайки от сцената по време на концерт в Швеция. "Забавих се с две години, съжалявам - каза Дейв.- Виновен е автомобилният трафик." Той освен това се изказа ласкаво за Флорънс Уелч, която замени бандата в изданието на феста през 2015 г. "Бях седнал в инвалидна количка и гледах шоуто по телевизията. Флорънс изпълни песента по-добре, отколкото ние някога сме го правили", поясни Грол.

Въпросната песен е "Times Like These". С нейното изпълнение бандата започна концерта си на тазгодишния фестивал. "Фу Файтърс" за трети път бе хедлайнер на фестивала Гластънбъри. Тя бе хедлайнер също през 2003 г. и 1997 г., а през 2011 г. зарадва феновете с изнедващата си поява на феста.

Кейти Пери приключи концерта си на феста, като от сцената се хвърли в тълпата и феновете си направиха селфита с нея. 32-годишната певица снощи дебютира на сцената Пирамидата на легендарния фестивал. Кейти изпълни хитовете "Chained to the Rhythm" и "Witness", а след това и други свои песни, сред които "Teenage Dream", "Roar", "I Kissed a Girl", "Swish Swish". Докато тя пееше на Пирамидата, Лиъм Галахър се качи на друга сцена и изпълни "Don't Look Back In Anger" в памет на жертвите на неотдавнашните терористични атаки в Манчестър и Лондон и на пострадалите от пожара в Гренфел тауър в британската столица.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проданс и Тангра са победителите в Надиграй ме
"Проданс" и "Тангра" са победителите в "Надиграй ме"
Зърнопроизводители се притесняват за реколтата
Зърнопроизводители се притесняват за реколтата