НОВИНИ

В празничните дни по БНТ HD: Най-атрактивните спортни събития на 2017

В празничните дни на Коледа и Нова година БНТ HD ще предложи на зрителите богата спортна програма. Спортно-развлекателният канал на обществената телевизия (БНТ HD) ще припомни на зрителите вълнуващи мигове от най-престижните спортни състезания, които медията излъчи през отминаващата година. В рубриката „Най-доброто от 2017" ще бъдат показани на най-вълнуващите мигове и успехите на българските спортисти от футбола, волейбола, тениса, баскетбола, леката атлетика, художествената гимнастика, сноуборда и биатлона.

празничните дни бнт атрактивните спортни събития 2017
bnt avatar logo
от БНТ
14:58, 19.12.2017
Чете се за: 00:46 мин.
Още

Продължават и преките предавания на стартовете от световна купа по ски – на 28 и 29 декември от Лиенц /Австрия/ и Бормио /Италия/.

На 23 и 30 декември (две поредни съботи) от 16:30 часа привържениците на баскетбола ще имат възможност да проследят в преки предавания двубоите от Националната баскетболна лига: «Лукойл Академик“ – „Балкан“ и „Левски 2014“ – „Спартак“ (Плевен).

На 24 декември от 9:15 часа зрителите ще имат възможността да се насладят на галаконцерта на медалистите от европейското първенство по фигурно пързаляне, а от 16:00 часа – да гледат специалната селекция на БНТ HD „Най-доброто от световното първенство по художествена гимнастика 2017“.

На 25 и 26 декември минутите за „Най-доброто от 2017“ са отредени за почитателите на футбола. Те ще могат да гледат отново от 16:00 часа срещата между националните отбори на България и Швеция (25.12) и мача „Спортинг“ – „Лудогорец“ (26.12).

В три поредни дни БНТ HD ще покаже впечатляващите победи на волейболните ни национали в Световната лига. На 27 декември ще бъде излъчен успехът срещу европейския шампион – отбора на Русия, на 28 декември е срещата на българските волейболисти срещу световния първенец – тима на Полша. На 29 ще бъде излъчен повторно победният мач срещу златните медалисти от Олимпийските игри – съставът на Бразилия. Началните часове на срещите са в 16:00 ч.

В последния ден на 2017-а БНТ HD ще покаже най-доброто от стартовете за Световната купа по сноуборд, която се състоя в България в началото на годината, а в първия ден на новата 2018 година от 16:20 часа обществената телевизия ще припомни триумфа на Григор Димитров на тенис-турнира „София Оупън“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​БСП настоява за спешна актуализация на бюджета на Здравната каса
​БСП настоява за спешна актуализация на бюджета на Здравната каса
Специализираният съд даде ход на процеса за атентата в Сарафово
Специализираният съд даде ход на процеса за атентата в Сарафово