НОВИНИ

Голямо хоро се зави пред сградата на БНТ

Популярни водещи и лица на БНТ се включиха в голямото хоро, което се завъртя преди минути пред сградата на БНТ. Инициативата е част от подготовката за големия финал на състезанието "Надиграй ме в училище". Водещият на предаването Асен Павлов поведе хорото. В програмата участваха и ученици от националното музикално училище и от Националното училище за танцово изкуство, които пяха и танцуваха.

bnt avatar logo
от БНТ
13:48, 17.06.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

От екипа на "По света и у нас" се включиха водещите Марина Матева, Геновева Радева, Христина Христова, Надя Обретенова, редакторът Гриша Табаков, репортери. Не остана по-назад и екипът на БНТ2. Новинарите показаха завидни способности в стъпките на Дунавско, Дайчово и право хоро.

Катя Генова е човекът, по чиято идея се реализира проекта. Тя сподели, че се надява да направят нещо за пръв път, но то ще бъде запомнено. Идеята на голямото хоро на БНТ е да подкрепи седмия сезон на предаването “Надиграй ме в училище” и с тези хора да кажем, че фолклорът има място в училище.

;

Тази неделя на 19 юни ще стане ясен големият победител в предизвикателството "Надиграй ме в училище". Оспорваната надпревара е между седемте ученически отбора от Пордим, Враца, Шумен, Добрич, Видин, Варна и София. Наградата за най-добрият отбор, е участие във фестивала World Stage Eurograde – Световна сцена Еврогрейд в Приморско и едноседмична почивка в крайморския град.

Финалът на седми сезон на “Надиграй ме” е в неделя. Точно в 20:00 часа пряко по БНТ 2 и БНТ Свят.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хашим Тачи поиска от папа Франциск да признае Косово
Хашим Тачи поиска от папа Франциск да признае Косово
СЕМ: Новините на БНТ1 са умерени в представянето на негативни сюжети и насилие
СЕМ: Новините на БНТ1 са умерени в представянето на негативни сюжети и насилие