НОВИНИ

Италианска следа в "Под прикритие" 5

В последния сезона на най-успешния български сериал "Под прикритие" своята следа ще остави и известен италиански актьор.

Айше Сали
от Айше Сали
19:55, 20.12.2015
5875
Чете се за: 01:10 мин.
У нас

Познаваме го с ролите му в хитови кинозаглавия. "Страстите Христови" и "Бандата на Оушън 2" са само част от тях. За бъларската публика обаче името на Матия Сбраджа вече ще свързва и с още нещо - той ще остави своята следа в последния сезон на сериала "Под прикритие".

Освен че не е първото му идване у нас, за италианеца това не е и първата среща с български актьори. Матия Сбраджа си е партнирал Христо Шопов и Христо Живков в продукцията на Мел Гибсън.

Матия Сбраджа, актьор: Изключително много ми харесва да работя с екипа на "Под прикритие". Когато всичко е на толкова високо ниво, работата на снимчаната площадка е удоволствие. Знаете ли, докато наблюдавах как нивелират и подготвят релсите, по които върви една от камерите, се чувствах сякаш съм в Америка или Италия.

В началото желанието на Матия Сбраджа да участва в сериала на БНТ е учудило режисьора Виктор Божинов. Но след като се е уверил, че това наистина е така, изборът му бил категоричен.

Виктор Божинов: "Той като италианец разбира ролята най-добре и дава изключително ценни предложения, които аз като режисьор няма как да не приема."
Матия Сбраджа, актьор: Малките роли са тези, които създават атмосферата в един сериал. Освен че са много очарователни, те са и ключови. Появата на такъв персонаж обикновено е повратна точка в един телевизионен сериал. Когато стане скучно, появата на нов герой събужда интереса у зрителя.

Матия Сбраджа признава, че не му е било трудно на влезе в образа на своя герой.

Матия Сбраджа, актьор: В "Страстите Христови" трябваше да изиграя най-лошия човек. Онзи, когото всички ненавиждаха. След този филм, когато ме извикат да изиграя лошия, много лесно влизам в тази роля.


;

В първата сцена, в която ще го видим, италианецът ще се срещне с добре познатия актьор от криминалната поредица Захари Бахаров.

БНТ: - Кръв или вино си представяше, че пиеш в тази сцена?

Захари Бахаров, актьор: - Чудех се дали не е отрова.

Какво точно ще се случи и какви изненади ни очакват в петия, последен сезон на "Под прикритие", ще разберем в началото на следващата година по БНТ1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какви вина и ястия да изберем за празниците?
Какви вина и ястия да изберем за празниците?
Празнични задръствания пред големите търговски центрове
Празнични задръствания пред големите търговски центрове