НОВИНИ

За първи път в ТВ ефир: Хилда Казасян представи новата си песен

В студиото на "Денят започва с Георги Любенов" певицата направи премиера за първи път в български ефир на новата си песен. Тя се казва "Ако си тук" и е много важна за Хилда Казасян.

bnt avatar logo
от БНТ
10:57, 17.04.2016
Чете се за: 00:34 мин.
Още
"Това е първата песен, която се осмелих да напиша сама - и музиката и текста. Което сред такива огромни музиканти, с които работя аз, е много голямо предизвикателство и винаги ме е било страх, трябва да призная. Но когато за пръв път им я изпях и те казаха: "супер, супер парче". толкова се вдъхнових, така се зарадвах. Това е това, което нося в себе си. Друго е да ти излезе от твоята душичка", признава Хилда Казасян.

Аранжиментът е на Живко Петров и Христо Йоцов. Хилда разказа, че музиката и текстът на песента са се появили, докато седяла в хотелска стая в Банско.

;

Песента ще прозвучи по време на концертите в предстоящото турне на Хилда Казасян и музикантите Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов в 7 града в България.

Турнето започва на 11 май в Стара Загора и след като премине през Пазарджик, Пловдив, Русе, Варна и Добрич, ще приключи на 1 юни в София.

На 8 декември пък в НДК ще състои голям концерт, посветен на нейния баща - Вили Казасян.

Вижте повече във видеото:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​България може да остане без единствения си изследователски кораб
​България може да остане без единствения си изследователски кораб
Шествие в Брюксел срещу тероризма и омразата
Шествие в Брюксел срещу тероризма и омразата