НОВИНИ

Контрольор от Градския транспорт в Пловдив е в болница след скандал с пътник

Кондуктор от Градския транспорт в Пловдив е в болница в тежко състояние след скандал с пътник. Пререканието между двамата започнало заради отворен прозорец в автобуса. Агресивният пътник е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство за причиняване на средна телесна повреда.

bnt avatar logo
от Галена Паскова
20:28, 20.06.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Инцидентът се е случил в обедните часове на деня в автобус номер 7, извършващ курсове по булевард „Никола Вапцаров" в район „Южен".

Конфликтът възникнал по време на движение. Кондукторът направил забележка на пътника да не отваря прозореца, защото работил климатик. Спречкването между двамата станало, когато автобусът спрял на спирка.

Веселин Дошков - собственик на автобусната фирма: И оттам е станал конфликтът и е бил блъснат или ударен, при което пада от автобуса при отворена врата и наранява главата си.

Според съпругата на пострадалия пътникът бил много агресивен.

Тодорка Кандалджиева - съпруга на пострадалия: Псувал го е и неприлични думи. Естествено, той е отговорил и той, което е било нередно.

Служителят на автобусната фирма е в болница с травма на гърдите и фрактура на черепа. Тепърва лекарите ще преценят дали ще бъде опериран.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ангела Меркел: Миграцията е предизвикателството на Европа
Ангела Меркел: Миграцията е предизвикателството на Европа
Промените в Закона за хазарта ще бъдат съгласувани с Брюксел
Промените в Закона за хазарта ще бъдат съгласувани с Брюксел